петок 22 јуни 2012
Accueil > македонски јазик > Македонија > Новости од Македонија > Фросина домаќин на француски филмови

Фросина домаќин на француски филмови

- 29 октомври 2010

Со филмот „Коко пред Шанел“ на режисерката Ан Фонтен, во скопското кино „Фросина“ ќе започне Неделата на француски филм. Неделата на францускиот филм ќе трае до вторник, кога ќе бидат прикажани и филмовите „Девојката од Монако“ на режисерот Фонтен, „Како сите други“ на Венсан Гаранк, „Другата“ на Пјер Тривидик и „Хамса“ на Карим Дриди. Проекциите почнуваат во 20 часот.

План на интернет страната | © Conseil Régional de Basse-Normandie - Tous droits réservés
Région Basse-Normandie République de Macédoine Ministère des Affaires étrangères et européennes ALDA