e premte 22 qershor 2012

1- Përdorimi i teknologjive të informimit dhe komunikimit (TIK)


>> Agjenda

>> Risitë e bashkëpunimit
18 janar 2010
QPN (EPN)

Animatorët e Qendrave Publike Numerike të Normandisë së Poshtme kanë pritur homologët e tyre maqedonas në tre qytete normane për një trajnim. Këmbimet kulturore dhe shkathtësitë ishin në program të këtij takimi.


>> Risitë e Normandisë së Poshtme
21 qershor 2010

Camille, Paul, Lucie dhe Koralie, katër gjimnazist nga komiteti për binjakëzim, janë kthyer nga qëndrimi në Maqedoni, ish –Jugosllavia. Një ndër udhëtimet më konstruktiv gjatë të cilit ato kanë këmbyer shumë gjatë me mikpritësit e tyre të rinjë mbi organizimin e arsimit në dy shtetet e tyre përkatës. « Dhe ato kanë zbuluar që eksistonte një numër të madh pikash të përbashkëta në mes dy sistemet », shpjegon Monique Godefroy, kryetarja i komitetit për binjakëzim e cila i ka shoqëruar të rinjtë në këtë aventurë.


>> Risitë në Maqedoni

>> Linke
Plani i internet faqes | © Conseil Régional de Basse-Normandie - Tous droits réservés
Région Basse-Normandie République de Macédoine Ministère des Affaires étrangères et européennes ALDA