Languages

  • Français
  • Македонски
  • English
  • Shqip

Komunikatë për shtyp

Printer-friendly versionSend to friend
Komunikata për medie të publikuar për bashkëpunimin mes Normandisë së Poshtme dhe Maqedonisë.
 

 

Albanian

 

© Këshilli Rajonal i Normandisë së Poshtme - Të gjitha të drejtat janë të mbajtura - Përdorim i emrit “Maqedoni”