Languages

  • Français
  • Македонски
  • English
  • Shqip

Прирачник за подготовка на локална стратегија за развој на туризмот

Printer-friendly versionSend to friend
ЦИРа во период од 29 до 31 август 2013 година, во Охрид, заедно со своите партнери од од Областа на Заливот Мон Сен Мишел, спроведе обука за „Креирање на стратегија за туризам на локално ниво“. Резултатите од оваа обука се објавени во соодветна публикација која ќе послужи како прирачник за нејзина имплементација.
Документот можете да го преземете тука.
Macedonian
15.09.2013

 

© Регионален совет на Долна Нормандија – Сите права се задржаниУпотреба на името „Македонија“