Languages

  • Français
  • Македонски
  • English
  • Shqip

Канцеларија на соработката во МК

Printer-friendly versionSend to friend

Канцеларија на децентрализираната соработка во Македонија 

Булевар Партизански Одреди, 15a 2/2
1000 Скопје, Македонија
Tél : 00 389 2 6091 060

 

Екипа

Билјана Зашова
Генерален координатор на програмата
 
Ивана Димитровска
Раководител на канцеларијата на соработката во Скопје
 
Катица Јанева
Проект менаџер
 
Сања Трпковска
Комуникации и односи со јавност

 

Macedonian

Преземање на документите

Стратегија за културен развој на Пелагонискиот плански регион 2013-2016

13.01.2014 - 13:26

Предлог стратегија за млади на Град Скопје

09.10.2013 - 13:07

Pages

 

© Регионален совет на Долна Нормандија – Сите права се задржаниУпотреба на името „Македонија“