Languages

  • Français
  • Македонски
  • English
  • Shqip

Канцеларија на соработката во МК

Printer-friendly versionSend to friend

Канцеларија на децентрализираната соработка во Македонија 

Булевар Партизански Одреди, 15a 2/2
1000 Скопје, Македонија
Tél : 00 389 2 6091 060

 

Екипа

Билјана Зашова
Генерален координатор на програмата
 
Ивана Димитровска
Раководител на канцеларијата на соработката во Скопје
 
Катица Јанева
Проект менаџер
 
Сања Трпковска
Комуникации и односи со јавност

 

Macedonian

Преземање на документите

Bulletin d'information BN-MK No 15 | ete 2013

23.09.2013 - 15:41

Предлог буџет

17.09.2013 - 15:51

Pages

 

© Регионален совет на Долна Нормандија – Сите права се задржаниУпотреба на името „Македонија“