Languages

  • Français
  • Македонски
  • English
  • Shqip

Документи од соработката

Printer-friendly versionSend to friend
 
Подолу можете да преземете документи за соработката (на пр. Програма на активности).
Macedonian

Предлог стратегија за млади на Град Скопје

Wednesday, 9 October, 2013 - 13:07

Второ издание на настанот „Децентрализирана соработка Франција - Балканот“

Thursday, 3 October, 2013 - 16:39

Прирачник за подготовка на локална стратегија за развој на туризмот

Monday, 30 September, 2013 - 11:30

Предлог буџет

Tuesday, 17 September, 2013 - 15:51

Повик за проекти 2013-2014

Tuesday, 17 September, 2013 - 15:41

Програма на активности 2012-2013

Monday, 25 February, 2013 - 13:18

Прва конференција „Политика за млади за Град Скопје“

Friday, 30 November, 2012 - 12:26

Агенда за конференцијата „Политика за млади за Град Скопје“

Tuesday, 27 November, 2012 - 11:33

Програма на активности 2011- 2012

Friday, 9 November, 2012 - 16:54

Pages

 

© Регионален совет на Долна Нормандија – Сите права се задржаниУпотреба на името „Македонија“