Languages

  • Français
  • Македонски
  • English
  • Shqip

Заменик-претседателот на Долна Нормандија (ФР), г-ѓа Ани Ан, во работна посета на Македонија

Printer-friendly versionSend to friend
Macedonian

 

© Регионален совет на Долна Нормандија – Сите права се задржаниУпотреба на името „Македонија“